Introductieles

Als je geen of onvoldoende klimervaring hebt kan je kennismaken met klimmen door met z'n tweeën of met een groep vrienden, collega's, een kinderfeestje of klasgenoten een klimintroductie te boeken. Onder leiding van onze instructeurs kun je dan op een veilige manier aan de slag.

Een introductieles duurt 1,5 uur. Je mag zelf bepalen op welke dag je wilt komen klimmen en hoe laat. Je moet wel minimaal 24 uur van te voren reserveren. Een afspraak maken kan via de mail info@bjoeks.nl of telefonisch: 050 549 1230.

Introductielessen voor één persoon zijn ook mogelijk. Kom je alleen? Dan betaal je voor twee personen en zekert de instructeur je binnen of op de klimtoren. Kom je met je eigen zekeraar? Dan betaal je voor één persoon, maar kun je alleen een tijd reserveren wanneer we al een andere introductieles hebben gepland.

Een introductieles kost €15 voor jeugd t/m 17 jaar. Volwassenen betalen €20 per persoon. Ben je met 6 volwassenen of meer dan betaal je €17,50 per persoon.

Moet je nog iets meenemen als je komt klimmen in Bjoeks?

Bij de cursussen, de introductieles, de kinderfeestjes en de schoolklassen is de entree en het materiaal inbegrepen. Wel moet je sportschoenen meenemen. Ook is het handig om sportkleding of ruimvallende kleding mee te nemen zodat je je makkelijk kunt bewegen. Na afloop is er gelegenheid om te douchen.

Klimmen met school, op een kinderfeestje of het gevolgd hebben van een introductieles is niet voldoende om daarna zelfstandig te mogen klimmen. Wil je zelfstandig klimmen, volg dan een basiscursus.