Basiscursus

Tijdens de basiscursus word je in 3x 2 uur opgeleid tot een zelfstandig indoorklimmer. Je leert de verschillende basistechnieken van het zekeren en het klimmen. Veilig klimmen leer je vooral door het veelvuldig herhalen van de zekerhandelingen. Om dat te stimuleren, krijg je na de derde les een gratis maandabonnement. Je zult merken dat je klimprestaties door veel klimmen snel vooruit gaan!

Dagen en tijden: Dagen en tijden zijn te vinden op onze website. Als je met een groep bent van 4 personen of meer, dan is het mogelijk om een privé-cursus te boeken. Je kunt dan zelf bepalen op welke dagen de cursus plaatsvindt.

Kosten: €100,00 voor 3 lessen en een aansluitende maand vrij klimmen. Dit is inclusief huur van de klimgordel en zekeringsmateriaal, ook gedurende het aansluitende maandabonnement. In de cursus krijg je klimschoenen om uit te proberen. De klimschoenen zijn na afloop van de cursus niet meer inbegrepen.

Opgeven: Opgeven voor de basiscursus kan via onze website. Heb je nog vragen? Mail naar cursus@bjoeks.nl.

Belangrijk: Annuleren mag kosteloos tot op het laatste moment maar laat het ons wel op tijd weten. Voel je je ook maar enigszins niet fit aarzel dan niet te annuleren, in tijden van Corona moeten we extra voorzichtig zijn. Er komen altijd weer nieuwe cursussen dus better safe than sorry.