Basiscursus

Tijdens de basiscursus word je in 3x 2 uur opgeleid tot een zelfstandig indoorklimmer. Je leert de verschillende basistechnieken van het zekeren en het klimmen. Veilig klimmen leer je vooral door het veelvuldig herhalen van de zekerhandelingen. Om dat te stimuleren, krijg je na de derde les een gratis maandabonnement. Je zult merken dat je klimprestaties door veel klimmen snel vooruit gaan! Als je met goed gevolg de cursus afrondt krijg je ook een, door de Branche erkend Klimvaardigheidsbewijs waarmee je ook in andere hallen kunt klimmen.

Dagen en tijden: De beschikbare cursussen zijn te vinden op deze pagina. Als je met een groep bent van 4 personen of meer, dan is het mogelijk om een privé-cursus te boeken. Je kunt dan zelf bepalen op welke dagen de cursus plaatsvindt.

Kosten: €120,00 voor 3 lessen en een aansluitende maand vrij klimmen. Dit is inclusief huur van de klimgordel en zekeringsmateriaal, ook gedurende het aansluitende maandabonnement. In de cursus krijg je klimschoenen om uit te proberen. De klimschoenen zijn na afloop van de cursus niet meer inbegrepen.

Opgeven: Opgeven voor de basiscursus kan via onze website. Heb je vragen of wil je een privécursus boeken? Mail naar info@bjoeks.nl.