Jeugdcursus

Ben je minimaal 11 jaar en wil je zelfstandig klimmen in Bjoeks, dan kun je een jeugdcursus volgen. Tijdens deze cursus leer je in 4x 2 uur de verschillende basistechnieken van het zekeren en klimmen. Ook maak je kennis met de trainers en de kinderen van de jeugdtraining.

De jeugdcursus wordt op zaterdagochtend van 10:30 tot en met 12:30 uur gegeven en start elke 1e zaterdag van de maand. Na afloop van de 4 lessen krijg je een abonnement waarmee je een maand lang onbeperkt kan klimmen.

Kosten: €70,00 voor 4 lessen. Hierbij is de huur van de klimgordel en zekeringsmateriaal inbegrepen, ook gedurende het cursusabonnement. De huur van klimschoenen is na de cursus niet meer inbegrepen.

Opgeven: Opgeven voor de jeugdcursus kan via onze website. Heb je nog vragen? Mail naar cursus@bjoeks.nl.

Let op: Het volgen van de cursus betekent niet dat het kind ook automatisch geslaagd is voor de cursus. Mocht het zo zijn dat 4 lessen niet genoeg zijn, dan mag uw kind de volgende maand gratis een 2e jeugdcursus volgen. Kinderen die daarna nog niet geconcentreerd en oplettend kunnen zekeren, moeten een half jaar wachten voor ze opnieuw kunnen inschrijven voor een cursus.